4 Şubat 2014 Salı

Angels in America - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

Angels in America, Amerikan HBO kanalında yayınlanmış bir drama mini serisidir. Ülkemizde de Cnbc-e kanalında yayınlanmış olan Angels in America, Golden Globe ve Emmy ödüllerinde aday oldukları nerdeyse tüm dalları kazanarak adeta ödülleri silip süpürmüştür.
Angels in America, "Millenium Approaches" ve "Perestroika" adlı iki bölümden oluşmaktadır. Bu her iki bölümde televizyonda 3'er parça olarak toplam 6 bölüm, 6 saatte yayınlanmıştır.
Dizi, 80'li yıllarda, genellikle Joe Pitt ve Prior Walter etrafında geçmektedir. Joe Pitt, homoseksüel olduğunu keşfetmiş, terfi aşamasında olan bir avukattır. Terfi almasını sağlayacak kişi ise, zamanında çok başarılı bir avukatlık yapmış olan ama şu anda kanser yüzünden ölümü bekleyen Roy Chon (Al Pacino)'dur. Joe'nun ilişki yaşadığı Louis ise kanser olan sevgilisi Prior'dan kaçmaktadır. İnsan ilişkileri o kadar yoğun ki yazarak anlatmaya cümleler yetmiyor, yetse bile seyir zevkini bozacak spoiler içereceği için gerisini diziye bırakıyorum. Tabi bir de Prior'u ziyaret eden meleği unutmamak lazım, dizinin fantastik ama temel konularından biri.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder