5 Şubat 2014 Çarşamba

Big Shots -Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

Big Shots, dört CEO’nun rekabete sırtını dayamış sıradışı dostluklarını, sırlarını ve hayatlarına yön veren kadınları anlatıyor.
Büyük başın derdi büyük olur, demişler. Big Shots’ın kahramanları da farklı alanlarda faaliyet gösteren dört büyük şirketin en önde gelen isimleri arasında yer alıyor. Rekabet dolu iş dünyasında zirveye çıkmış bu dört adamın başarması gereken daha zor bir durum var önlerinde; çıktıkları zirvede kalabilmek. Sadece toplantı odalarında sürse hayat, onlar için her şey daha kolay olacak. Ama gelin görün ki bir de yatak odaları var ve orada zirveye çıkmak toplantı odalarındaki kadar kolay bir iş değil. Her başarılı adam gibi arkalarında birer kadın var. Tabii bu durum her zaman onların lehine işlemiyor.



4 Şubat 2014 Salı

Beware the Batman - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

Klasik Kara Şövalye yapımının yeni uyarlaması olan Beware the Batman Batman’in kendine has özelliklerini daha önce animasyon versiyonlarında görünmeyen yeni kötü adamlarla bir araya getiriyor. Eski servis ajanı Alfred ve kılıç ustası Katana’nın desteğinin yanı sıra, Kara Şövalye Gotham City’nin Anarky, Profesör Pyg, Mr. Toad ve Magpie gibi kişiler tarafından yönetilen suçlu yer altı dünyasının karmaşık entrikalarıyla yüzleşiyor. Warner Bros. Animasyon şirketinin sunduğu bu aksiyon dolu detektif hikayesi “Batman dizisi” olarak bildiğimiz kavramı yeniden tanımlayacak. Dizinin idari yapımcılığını Sam Register üstlenirken, diğer yapımcılar ise Glen Murakami Batman Beyond ve Mitch Watson Scooby-Doo! Mystery Inc





Better With You - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

Otuz beş yıldır birlikte olan evli bir çift, bir kızlarının dokuz senelik ve diğerinin ise yedi haftalık erkek arkadaşları ile olan ilişkilerini anlatan Better With You, klasik aile komedisi tarzını oldukça başarılı bir şekilde işleyen yapımlar arasında bulunuyor. Dizi sektöründeki başarısı tartışılmaz olan Friends’in yapımcılarının yeni çalışması olarak dikkat çekerken, karakter gelişimlerinin bir hayli fazla ve birbirleri ile etkileşim halinde olması ise, izleyiciyi bağlayıcı etkenlerden birisi olabiliyor. Shana Goldberg-Meehan’ın hazırladığı Better With You, Joanna Swisher, Jennifer Finnigan ve Josh Cooke’un eğlenceli oyunculukları ile hayat buluyor. Dizi ekranlarda yalnızca bir sezon yer bulabilse de, seyircilerden gelen yoğun istek doğrultusunda tekrar yayına koyulup koyulmayacağı hakkında kesin bir bilgi bulunmuyor. Karışık bir aile hayatı ve aile üyelerinin karşılaştıkları sorunlarda birbirlerine destek olmasını anlatan Better With You, genellikle her yaş grubundan kişi tarafından rahatlıkla seyredilebilir. Bazı bölümlerde kullanılan hafif cinsellik ve alkol sigara gibi zararlı maddelerin kullanımı ise küçük yaştaki seyirciler için sakıncalı olabilir


Betrayal - Yabanci Dizi Online izle


 Dizinin Konusu

Fotoğrafçı Sara Hadley (Hannah Ware) ile avukat Jack McAllister’in (Stuart Townsend) tesadüfi tanışmaları yoğun ve dışarıdan da fark edilen bir ilgiye dönüşür. Sarah’ın kocası Drew (Chris Johnson) siyasi arzuları olan başarılı bir savcıdır. Jack ise patronu Thacher Karsten’ın (James Cromwell) kızı Elaine (Wendy Moniz) ile evlidir. Karsten’ın kayınbiraderi Lou öldürülünce, tüm kanıtlar Karsten’ın oğlu T.J.’i (Henry Thomas) gösterir. Şirket danışmanı Jack onu savunmak zorundadır ama Sara’nın savcı kocası Drew için bu olay ona siyasi bir gelecek sunabilecek yüksek profilli bir cinayet davasıdır. Sara ile Jack’in ilişkisi başlarken, sevgililer kendilerini zor bir durumda bulurlar.Mutsuz bir evliliği olan bir kadının, güçlü bir ailenin avukatlığını yapan bir adamla ateşli bir yasak aşk yaşaması üzerine.



Ben Hur - Yabanci Dizi Online izle


 Dizinin Konusu

Judah Ben Hur zengin yahudi bir prenstir. Bir gün çocukluk arkadaşı Messela ile buluşup konuşurlar ve hasret giderirler. Bu konuşmaların sonunda iki taraf siyasi fikirlerini ortaya döktüklerinde tartışmaya başlarlar. Ben Hur arkadaşına hiç bir koşulda destek vermeyeceğini söyler. Bunun üzerine arkadaşı Messela onu kürek mahkumu olarak sürgüne gönderir. Zengin hayatına veda eden prens bu olay üzerine intikam yemini edecektir.
4 saatten oluşan 2 parçalı mini dizidir arkadaşlar. Dizinin toplam süresi 240 dakikadır ve 2 parçadır.


Being Human - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

Being Human, Syfy kanalında yayınlanan Amerika Kanada ortak yapımı bir fantastik, drama dizisidir. Being Human ilk olarak 2008 yılında İngiltere BBC One'da yayınlanmaya başlamıştır. 2011'de ise Amerika Kanada ortak yapımı olan versiyonu çıkmıştır. İki dizinin tek ortak yanı ilk sezonları olmakla beraber ikinci sezondan itibaren hikayeler birbirinden ayrılıyor.
Dizi, Boston'da ki 3 ev arkadaşının etrafında geçiyor. Bu arkadaşlardan biri vampir, biri kurtadam ve biri de hayalettir. Bu arkadaşlar doğaüstü olmalarına rağmen normal bir hayat sürmeye çalışıyorlar. Kısacası dizi uyum teması üzerine kurulu.
Being Human'ı diğer vampir, kurt adam veya hayalet dizilerinden ayıran en büyük fark bu doğaüstü karakterlerin psikolojik sorunlarına parmak basması. Karakterlerin hepsi istekleri dışında bu korkunç mutasyona uğramışlardır ve insanlarla uyum içinde yaşamak için ellerinden geleni yapmak istiyorlardır.



Beauty and the Beast - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

Ülkemizde “Güzel ve Çirkin” olarak yayınlanan, halk arasında “Aslan Adam” olarak bilinen 80′ler dizisinin günümüz uyarlaması.
Detektif Catherine Chandler zeki ve mantıklı bir cinayet detektifidir. Catherine birkaç sene önce annesinin silahlı iki adam tarafından öldürülüşüne tanık olmuştur. O sırada Catherine’in de öldürülme ihtimali varken, birisi veya bir şey onu kurtarmıştır. Kimse ona inanmaz ama katillere saldıranın bir hayvan olmadığını biliyordur Catherine, o bir insandır…
Yıllar sonra güçlü, kendine güvenen ve yetenekli polis memuru Catherine kendisi kadar yetenekli ortağı Tess’le çalışmaktadır. Bir cinayet soruşturması üzerinde çalışırken, Catherine onu 2002′de Afganistan’da görevdeyken düşman ateşi altında öldüğü bildirilen yakışıklı Doktor Vincent Keller’’ yönlendiren bir ipucu bulur.
Catherine Vincent’ın hala hayatta olduğunu ve yıllar önce kendisini kurtaranın o olduğunu öğrenir. Onu Geleneksel toplumun dışında yaşamaya iten gizemli nedenlerden ötürü, Vincent sırrını korumak için son 10 yılını saklanarak geçirmiştir. Vincent öfkelendiğinde korkunç bir canavara dönüşmekte, süper gücünü ve artan duyularını kontrol edemez hale gelmektedir. Catherine annesinin öldürülüşüne dair verebileceği herhangi bir bilgi veya tavsiye karşılığında Vincent’ın gizli kimliğini koruyacağına söz verir.
Böylece Catherine ile Vincent arasında karmaşık bir ilişki başlar ve ikili gün geçtikçe birbiriyle daha da yakınlaşır. Ancak ikisi de bu ilişkinin aşırı derecede tehlikeli olduğunun farkındadır…


Bates Motel -Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

Alfred Hitchcock’un çığır açan filmi “Psycho”dan ilham alınan bu dizi Norman Bates’in annesi Norma ile olan ilişkisinin kurulma yıllarını ve paylaştıkları dünyayı anlatıyor. Bates Motel’de kocasının trajik ölümünden sonra yeni bir başlangıç yapmak isteyen Norma Bates, White Pine Bay’de bir motel satın alır. Norma ve Norman yeni evlerine yerleştikten sonra, kasabanın hiç de göründüğü gibi olmadığını fark ederler. Kasabalılar da onlarla sırlarını paylaşmamaya kararlıdır. Ama Bates’ler hayatta kalmak ve kendi sırlarını korumak için her şeyi yapacaktır.
Sapık (Psycho) filmini izleyip de Norman Bates ve annesinin arasındaki ilişkinin nasıl bulunduğu duruma geldiğini merak etmeyen yoktur. İşte bu yeni dizi, bizi bu meraktan kurtarmayı hedefliyor. Bates Motel izleyiciyi filmin öncesine götürerek, Norman Bates’in sapık olmadan önceki hayatına ışık tutacak..



Banshee - Yabanci Dizi Online izle


  Dizinin Konusu

Banshee, Amerikan Cinemax kanalında yayınlanan Bir Suç, drama dizisidir.
Dizi, ismini Banshee Adlı Korkunç derecede kanunsuz Bir kasabadan aliyor.
Lucas Hood, bir, zamanların en ünlüleri arasındadır. Mücevher hırsızlığından hapse GİRMİŞTİR tam 15 Yıl SONRA hapisten Çıkar ettik. Hapse girmeden once çaldığı mücevherlerden Kendi payını Yeraltı Dünyasından ortağı Anna'ya bırakmıştır. Hapisten Çıkar çıkmaz da Anna'nın izini sürmeye baslar. Anna Olarak tanıdığı ortağı Artık saygın Bir emlakçı income Carrie'dir AMA nitekim izini Bulur. BOLGE savcısıyla evli Iki çocuğu vardir ettik.
Lucas Hood, bir sekilde Kasabanın şerifinin Yerine Geçer, hem mücevherleri Geri Almak, hem de düşmanlarından kamufle olmak için.



Bag of Bones -Yabanci Dizi Online izle


 Dizinin Konusu

“Bag of bones” masum bir çocuğun korkunç çapraz ateşe yakalanmasının acıklı hikayesini anlatıyor. En çok satan kitapların yazarı Mike Noonan, Pierce Brosnan tarafından canlandırılıyor, eşi Jo’nun ani ölümünden sonra üzülmeyi bırakamıyor. Bir rüya ona çekici ve dul genç bir kadının kızı ve o kızın inanılmaz zengin olan dedesi ile arasındaki emanate karıştığı, gizemli hayalet ziyaretlerinin olduğu, kabusları ve yeni karısının ona bir şey söyleyeceğini farkettiği Batı Maine’deki çiftlerin göl kenarına gitmesine ilham oluyor.



Back in the Game - Yabanci Dizi Online izle



Dizinin Konusu

Terry Gannon Jr. (Maggie Lawson) All Star softball oyuncusu idi ta ki hayat ona birkaç yanlış top atana kadar: bir bebek, kaybedilen üniversite bursu ve kötü bir koca. Kendi başına mücadeleye devam etmeye karar veren Terry, oğlu Danny (Griffin Gluck) ile babası Terry Sr.’ın (James Caan) yanına taşınır. Babası ne bekar bir baba olarak ne de profesyonel bir beyzbol oyuncusu olarak başarılı olamamış bira içen inatçı, eski bir sporcudur. Terry oğlunun tamamen spora yönelik büyümesini istemezken, o Küçükler Ligi’nde oynamak ister. Beyzbol yeteneği olmaması onu hem sahada hem de büyükbabasının oturma odasında bir komedi unsuru haline getirir. Dany ve diğer birkaç umutlu sporcunun başarısız olmasından sonra, Danny’nin hayal kırıklığı Terry’nin geçmişiyle yüzleşmesine neden olur. Bunun üzerine zengin bir komşuları bu çocuklara sponsor olmayı teklif edince, Terry istemeden de olsa bu takımın koçu olmayı önerir.



Baby Daddy - Yabanci Dizi Online izle


 Dizinin Konusu

Ben, bir gün kapısında ayrıldığı kız arkadaşı tarafından bırakılan bir bebek bulur. Ne yapacağını bilemez bir haldeyken, annesi Bonnie, erkek kardeşi Danny, en iyi arkadaşları Tucker ve Riley’in yardımları ile bu sevimli kız bebeğe bakıp, onu büyütmeye karar verir.


24: Live Another Day - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

24 saatlik bir zaman dilimini 8 yılda anlatarak tarihe geçen dizi 24′ün devamı geliyor. 24: Live Another Day adıyla tanıtılan yapımın ilk bölümü 5 Mayıs’ta ABD’de FOX ekranlarında yayımlanacak.



Arctic Air - Yabanci Dizi Online izle


 Dizinin Konusu

Arctic Air, Kanada CBC televizyonunda yayınlanan Bir dram dizisidir.
Dizi, Kanada'nın Yellowknife BÖLGESİNDE Geçiyor başıboş Bir havayolu şirketini işleten Rahat Bir aileyi anlatıyor ettik.
Şirketin Marital Eski Bir Taşra pilotu income Mel Ivarson Bobby Martin'dir ettik. Bobby Mel'in Eski Rahmetli ortağının oğludur SIM Express zamanda. Dizinin ana Konusu imkb şirketin yaptıgı Uçus Görevleri Karakterler arasinda ki ilişkilere dayanıyor ettik. Onun bölümde Bir VEYA BİRDEN fazla Uçus Görevi Haber ve ALIR.



Archer - Yabanci Dizi Online izle


 Dizinin Konusu

Archer, Amerika FX televizyonunda yayınlanan Bir animasyon dizisidir.
Archer, ISIS (Uluslararası Gizli İstihbarat Servisi) 'te Geçiyor income Ajansı Bir casus ULUSLARARASI. Ajansın Başında yararlanılır Malory Archer met gizli serviste çalışanların Basından Geçen komik olayları Konu aliyor ettik. Ajanlarımız continuous ULUSLARARASI CAPTA operasyonlara katılıyorlar fakat Kendi personal çekişmeleri Yüzünden Kendi kendilerini batırıyorlar.Ana Karakterleri değinecek olursak;
Bir Numaralı tr Tehlikeli ajanıdır ettik ajansın Malory Archer'ın Sterling Archer oğlu. James Bond'umsu Bir Havaya Sahip Sterling'in egosuda Eklendi çok yüksektir, Kendini beğenmişlikte sınır tanımaz. Lana Kane imkb ajansın Bir Numaralı Kadın ajanıdır Sterling'in Eski sevgilisidir ettik. Lana Sterling'ten DAHA başarılıda Olsa Sterling ajansın Başında yararlanılır Annesi sebebiyle Bir numaradadır. Lana imkb Iki Numaralı tr Iyi ajandır.



Angels in America - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

Angels in America, Amerikan HBO kanalında yayınlanmış bir drama mini serisidir. Ülkemizde de Cnbc-e kanalında yayınlanmış olan Angels in America, Golden Globe ve Emmy ödüllerinde aday oldukları nerdeyse tüm dalları kazanarak adeta ödülleri silip süpürmüştür.
Angels in America, "Millenium Approaches" ve "Perestroika" adlı iki bölümden oluşmaktadır. Bu her iki bölümde televizyonda 3'er parça olarak toplam 6 bölüm, 6 saatte yayınlanmıştır.
Dizi, 80'li yıllarda, genellikle Joe Pitt ve Prior Walter etrafında geçmektedir. Joe Pitt, homoseksüel olduğunu keşfetmiş, terfi aşamasında olan bir avukattır. Terfi almasını sağlayacak kişi ise, zamanında çok başarılı bir avukatlık yapmış olan ama şu anda kanser yüzünden ölümü bekleyen Roy Chon (Al Pacino)'dur. Joe'nun ilişki yaşadığı Louis ise kanser olan sevgilisi Prior'dan kaçmaktadır. İnsan ilişkileri o kadar yoğun ki yazarak anlatmaya cümleler yetmiyor, yetse bile seyir zevkini bozacak spoiler içereceği için gerisini diziye bırakıyorum. Tabi bir de Prior'u ziyaret eden meleği unutmamak lazım, dizinin fantastik ama temel konularından biri.



Angel - Yabanci Dizi Online izle


 Dizinin Konusu

Angel, 1999 2004 yılları arasında Amerika The WB kanalında yayınlanmış bir fantastik drama dizisidir. Türkiye'de de Cnbc-e kanalında yayınlanmıştır. Buffy the Vampire Slayer'ın 4. sezonuyla birlikte başlayan Angel dizisinin hikayesi Buffy ile paralel olarak ilerler. Yine yapımcılık koltuğunda Buffy'nin de yapımcıları olan Josh Whedon ve David Greenwalt vardır.
Angel karakteri, 100 yıldan fazla bir süredir insanlara işkence yaparak öldüren ve cinayetler işleyen bir vampirdir. Avrupa'da Angelus olarakta bilinmektedir. Fakat daha sonradan vicdan azabı ve suçluluk duygusuyla öldürdüğü insanların ruhlarını geri vermeye başlar ve iyilerin tarafına geçer. Buffy the Vampire Slayer dizisinde bu karakteri Buffy'ye yardım ederken izlemiştik. Ayrıca Buffy ile aralarında duygusal bir yakınlıkta gerçekleşmiştir. Angel dizisini Buffy the Vampire Slayer dizisinden ayıran en büyük özellik ise Angel dizisinin daha karanlık ve gerçekçi bir yönünün olmasıdır.
Angel, Los Angeles Kaliforniya'da özel bir dedektif olarak çalışmaktadır. Angel ve yardımcılarının amaçları insanları kötü iblislerden korumak, kötü iblisleri yola getirmek ve yola gelmeyecek olan iblisleri yok etmektir. Dizide kötü iblisler kadar iyi ve ahlaklı iblislerde bulunmaktadır. Hatta bu iyi iblislerden Lorne karakteri Angel'ın en iyi yardımcılarından biridir. Yine aynı şekilde Buffy dizisinden tanıdığımız vampir Spike'ta dizinin iyi ve barışsever iblis karakterlerinden biridir.
Dizi en iyi makyaj dalında 2000 yılında Emmy Ödülleri'ne aday gösterilmiştir. Ayrıca Korku, Fantastik ve Bilimkurgu dalında verilen bir çok ödüle aday gösterilmiş ve bir çoğunu da kazanmıştır


American Horror Story - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

American Horror Story, American FX Networks kanalında 2011 yılında yayınlanmaya başlayan bir korku, drama dizisidir.Dizi, 1920'li yıllarda yapılmış eski ama gösterişli bir evde geçiyor. Zamanının en ünlü doktorlarından biri tarafından yaptırılan evde günümüze kadar bir çok trajedi gerçekleşmiştir. Evin sırada ki konukları ise Harmon ailesidir. Harmon ailesi, sıfırdan bir başlangıç yapmak için Boston'dan Los Angeles'a fiyatı oldukça makul buldukları için taşınmışlardır. Ama evde ki garip ve gizemli olayları farketmeleri uzun sürmeyecektir.
Dizinin yapımcılığını üstlenen Brad Falchuk ve Ryan Murphy'nin daha önce ki projelerine bakacak olursak (Nip/Tuck, Glee) American Horror Story'de ister istemez dikkat çekiyor.



American Dad - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

American Dad, Amerika Fox televizyonunda yayınlanan bir komedi, animasyon dizisidir. Yapımcı ekibinde Family Guy'ın yaratıcısı Seth MacFarlane ve yine Family Guy yazarlarından Mike Barker ve Matt Weitzman yer almaktadır. Dizi, Türkiye'de Digiturk ComedyMax kanalında yayınlanır.American Dad, bir CIA Ajanı olan Stan Smith ve ailesinin maceralarını konu alıyor. Baba Stan Smith, silah uzmanı, aşırı milliyetçi ve gururlu bir adamdır. Sarışın ve güzel, Francine adında bir karısı vardır. Kızları Hayley anarşist bir yapıya sahipken oğulları Steve tam bir inektir. Evlerinde yaşayan uzaylı Roger ve Alman bir adamın beynine sahip süs balığı Klaus'uda unutmamak lazım.Dizi, genel olarak Amerikalılar'ın yabancılara bakış açısı ve paranoyak davranışları ile dalga geçen, eleştirel bir yapıya sahiptir. Güldürürken aynı zamanda da düşündürür.



Awkward - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

Awkward bizi tanımlayan karakterimizin biçimlendiği yıllarda yaşadığımız özel olayları konu alan bir dizi. Dizinin kahramanı olan on beş yaşındaki Jenna Hamilton yaşıtları arasında görünmez olduğuna inanmakta ve ümitsizce ait olduğu yeri bulmak istemektedir. Elbette bunu uyum sağlamanın uyumsuzluk anlamına geldiği bir yaşta, bir günde yapmak zordur. Ne yazık ki Jenna’nın görünürlüğü bir kaza sonucu artar. Kazanın üzerinde bıraktığı iz hayatının laneti olsa da, Jenna bu izin kendisine verilmiş bir lütuf olduğunu düşünmektedir.



Awake - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

Quantum ölümsüzlüğünden yola çıkan yapım dedektif Michael Britten'ın (Jason Isaacs) karısı Hannah (Laura Allen) ve oğlu Rex'in (Dylan Minnette) de içinde olduğu bir kazadan sonra hastanede uyanmasıyla başlıyor. Ancak kazadan sonra Michael iki farklı gerçeklik arasında gidip gelmeye başlıyor. Birinde Hannah ölü ancak Rex hayatta. Diğerinde ise, tam tersi. Her ikisinden de vazgeçemeyen kahramanımız, iki dünya arasında seyahatlerine devam ediyor. Bu; iki farklı hayat sürmesi, iki farklı ortakla uğraşması demek. Michael üstüne üstlük iki gerçeklik arasında bazı bağlantılar fark edince, gizem iyice artıyor.
NBC'nin Mart 2012'de yayınlamayı planladığı yapımı, şahsen büyük hevesle bekliyorum. Sadece Jason Isaacs'in oyunculuğuna olan hayranlığımdan değil, aynı zamanda bilim kurgu türünün belki de hiç işlenmemiş alanlarına girme cesaretini gösterdiğinden. Pilot bölümü izleyen gazeteciler de benim gibi düşünmüş olsalar gerek, Haziran 2011'de yapımı En Heyecan Verici Yeni Dizi (Critics' Choice Television Awards) kategorisindeki sekiz yapımdan biri olarak seçtiler.



Avengers Assemble - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

“Marvel’s The Avengers”da dünyayı kasıp kavuran Yenilmezler ekibinin yer aldığı “Marvel’s Avengers Assemble” ikonik süper kahraman takımının aksiyon dolu maceralarını anlatıyor. Ekiptekiler gezegeni tek başlarına mücadele edemeyecekleri bir tehlikeden korumak için farklılıklarını bir kenara bırakıp birlikte çalışmak zorundadır. Yenilmezler bir araya geldiğinde, karşılarında kimse duramaz


Avatar: The Last Airbender - Yabanci Dizi Online izle


 Dizinin Konusu

Avatar, Amerikan yapımı bir animasyon dizisidir. Amerika'da Nickelodeon, Türkiye'de de "Nickelodeon Türkiye" ve "Cnbc-e" ekranlarında Türkçe dublajlı olarak yayınlanır. Tam adı "Avatar: The Last Airbender", yani Türkçesi "Avatar: Son Hava Bükücü"dür. Diğer adı da "Avatar: The Legend of Aang", Türkçesi ile "Avatar: Aang'ın Efsanesi"dir.
Avatar dizisinin senaryosu, bir kitap serisi olarak yazılmış, her sezon bir kitap, her bölüm bir kitap bölümü olarak tanımlanır.
Animasyonun konusu, son hava bükücü olan Avatar Aang ve arkadaşlarının dünyayı acımasız Ateş Ulusu'ndan kurtmarmak için çıktıkları büyük macerayı anlatır. Uluslar arasında ki barışı getirebilecek ve dengeyi sağlayabilecek tek kişi Avatar'dır. Dizi, Asya etkileri taşıyan dövüş sanatları ve elementel sihirler etrafında dönen bir altyapıya sahiptir.
Avatar, yakaladığı başarısıyla "Emmy" başta olmak üzere "Nickelodeon Kid's Choice Awards", "Annie Awards", "Pulcinella Awards", "Peabody Awards", "Genesis Awards" gibi bir çok ödül kazanmıştır. Bir çok ödüle de aday gösterilmiştir.



Atlantis - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

2013 yapımı BBC One’ın Yunan Mitolojisi üzerine kurulu fantastik drama dizisi. Adından da rahatça anlaşıldığı üzere esrarengiz ve antik, kayıp şehir Atlantis üzerine kurulu bir yapım olacak. Şehir öyle bir yer ki yılan saçlı tanrıçalardan zıplayan boğalara ve devler tarafından yaratıldığı söylenen uçsuz bucaksız saraylara sahip.
Böylesi bir yere genç Jason’ın gelişiyle de macera başlıyor. Babasını arayan Jason kısa zaman içinde anlıyor ki Atlantis’e gelmek için çok yanlış bir zaman seçmiş ve geri dönülemez bir yolun içine girivermiş…
Efsanevi şehir Atlantis‘in çekimleri Galler ve Fas’ta yapılıyor. Dizi, kanalın ilgi gören ve yakın zamanda finalini yapan dizisi Merlin’in yerini doldurması için hazırlandı. Dizinin yapımcıları ve yönetmeni de Merlin’de çalışmış kişiler zaten.



Arrow - Yabanci Dizi Online izle


   Dizinin Konusu

Arrow dizisi, Amerikan The CW kanalında yayınlanan bir süperkahraman dizisidir.
Dizi, korkunç bir deniz kazasından mucize eseri kurtulan milyarder Oliver Queen ile başlıyor. Oliver, kurtulmasına kurtulmuştur ama 5 yıl boyunca Büyük Okyanus'un ortasında bir tropik adada yaşam mücadelesi vermek zorunda kalmıştır. 5 yıl sonunda adadan kurtulan Oliver artık eskisi gibi değildir. Onda ki bu değişimi ailesi ve dostlarıda farketmiştir.
Oliver çektiği bu 5 yıllık esaretin zamanında yaptığı günahların bedeli olarak görmeye başlamış, günahlarının bedelini ödemek için ise Arrow adlı süperkahramanı yaratmıştır.



Arrested Development - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

Arrested Development, 2003-2006 yılları arasında 3 sezon boyunca yayınlanmış bir absürd komedi dizisidir. Amerikan FOX televizyonu ve Türkiye'de Cnbc-e tarafından yayınlanmıştır.

En iyi televizyon dizisi dalında Altın Küre’ye aday gösterilen Arrested Development, Alıştıkları hayata veda etmek zorunda kalan Bluth ailesinin öyküsünü anlatıyor.
Her kardeş diğerinden garipBabaları tutuklandıktan sonra işin başına geçmeye yeltenen anneleri Lucille Bluth (Jessica Walter), yaşadıklarından sonra çevresi tarafından büyük ölçüde yalnız bırakılan frapan bir kadın.Ailenin en büyük çocuğu George Oscar Bluth II (Will Arnett) bir sihirbaz; ‘gerçek bir iş bulması’ ise ailesi tarafından yaptığı en büyük numara olarak kabul edilecek gibi görünüyor. Ailenin en küçük çocuğu Buster Bluth (Tony Hale) ise nevrotik bir öğrenci. Amerikan Yerlileri Törenleri’nden kartografiye akla gelecek neredeyse her konuda eğitim almış kronik bir öğrenci. Evin tek kızı Lindsay Funke (Portia de Rossi), bir turiste ihtiyacı olmadığı halde kalp masajı yaptığı için çalışma izni elinden alınan talihsiz bir doktorla, Tobias’la (David Cross) evli. Linda ve Tobias aşırı hoşgörülü birer anne baba. 14 yaşındaki Mae (Alia Shawkat) de bu durumu suistimal etme konusunda son derece başarılı bir genç Kiz..Ortağı olduğu aile şirketindeki işinden ayrılan ve aile mesleğini sürdürmeme kararı alan Michael Bluth (Jason Batemen), oğlu George ile daha çok zaman geçirmeye ve ona daha iyi bir baba olmak için elinden geleni yapmaya karar verir. Babası George Bluth Sr. (Jeffrey Tambor) hesaplarda sahtecilik suçundan tutuklanınca Michael’ın bütün planları alt üst olur ve istemediği halde Orange County’den ayrılamaz ve garip ailesinin işleri toparlamasına yardım etmek zorunda kalır. Sıradışı ve anlaşılmaz aile bireylerine sonsuz harcamalar yapmaksızın nasıl yaşanabileceğini öğretmek zorunda kalışı, üstlendiği işlerin belki de en zoru olacak.


Are You There, Chelsea - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

Amerika'da oldukça popüler olan, komedyen Chelsea Handler'ın çok satan kitabı Are You There, Vodka ? It's Me, Chelsea 'den esinlenilerek ortaya çıkarılmış. Aslında dizinin adı da bu şekilde olacakken, uzun oluşu ve içinde bir çeşit içki türü adını barındırdığı için, NBC'nin müdahelesiyle oldukça alakasız olan Are You There, Chelsea? şeklinde değiştirilmiş.Dizide, Chelsea, yirmili yaşlarında, alkole fazlasıyla tutkun, oldukça eğlence düşkünü, dinamik bir cinsel yaşantısı olan, barda kokteyl garsonluğu yapan ve hayatını dolu dolu yaşayan bir kadındır. Dizide ise onun ve her biri ayrı bir alem diye nitelendirebileceğimiz arkadaşlarının ve ailesinin başından geçen komik ve eğlenceli olayları izliyoruz.Chelsea'nin dindar, muhafazakar ve taze bir anne olan ablası Sloane, dizinin uyarlandığı kitabın yazarı ve aynı zamanda da yapımcısı olan Chelsea Handler tarafından canlandırılıyor.



ALF - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

ALF, 1986 - 1990 yılları arasında NBC kanalında toplamda 4 sezon yayınlanmış bir komedi sitcom dizisidir. Ülkemizde de 90'ların başında TRT ve 90'ların sonlarında Kanal D ekranlarında, 2000'in başlarında da Kanal 7 ve en son olarak Digiturk Retromax ekranlarında yayınlanmıştır. Orijinal seslendirmesini Paul Fusco'nun yaptığı ALF'in Türkçe seslendirmesini ise Müşfik Kenter yapmıştır. Yalnız Retromax seslendirmeleri Müşfik Kenter'e ait değildir.Diziye adını veren ALF, dizinin başrolünde oynayan arkadaş canlısı bir uzaylıdır. Gezegeni havaya uçtuktan sonra uzay gemisiyle çıktığı yolculukta Dünya'dan gelen amatör bir radyo sinyalini takip etmiş ve kendini Tanner ailesinin garajına çakılı bulmuştur. Tanner ailesiyle bu şekilde tanışan ALF ailenin ikna olmasıyla uzay gemisini tamir edene kadar Tanner ailesinin bir üyesi olacaktır.Memleketi Melmac Gezegeni olan ALF, her ne kadar arkadaş canlısı ve espritüyel bir uzaylı olasada kedilere karşı sürekli bir açlık hissetmektedir. Bu sebeple evin kedisi Lucky ile sürekli kedi köpek kovalamacasına benzer görüntüler ortaya çıkar. Ayrıca ilginç bir bilgi daha vericek olursak ALF'in 7 midesi vardır. Bu sebeple son derece obur bir bünyeye sahiptir. ALF'in (Alien Life Form) gerçek ismi ise Gordon Shumway'dir.



Are We There Yet? - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

Are We There Yet? Amerikan televizyon kanalı TBS'de yayınlanan sitcom.İlk bölümü 2 Haziran 2010'da yayınlandı.2005 yılında aynı isimde filmi yayınlanan dizinin konusu ise iki çocuğu olan Suzanna yeni eşi Nick'in aileye katılması ve onlarla anlaşmasını konu alıyor



Apartment 23 - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

June, nişanlısı Stevan’la evlenip, finansmanlık işine girmek için Indiana’dan New York’a taşınan, 25 yaşında, büyük hayalleri olan bir kızcağızdır. Fakat, daha geldiği gün, bütün aksilikler onu bulur. Çalıştığı yerin patronu zimmetine para geçirmiştir ve devlet, çalıştığı yerin tüm mal varlığına el koymuştur. Yeni tuttuğu ev de aynı sebepten ötürü elinden gitmiştir. Eşyalarıyla ortada kalan June, ev arkadaşı ilanlarına bakmaya başlar ve sonunda yolu, 23 numaralı dairede, Chloe ile kesişir.NewYork’a büyük umutlarla gelen bir genç kızın bir ilan sonucu tanışıp hiç tanımadığı 23 numaralı dairede oturan Chloe ile ev arkadaşı olması ile dizi başlıyor…


Anger Management - Yabanci Dizi Online izle


  Dizinin Konusu

Dizi öfke sorunları olan eski, alt lig bir beyzbol oyuncusunun sıradışı bir terapist olması üzerine gelişen bir komedi dizisidir.Kendi hayatı çığrından çıkmış bir öfke yönetimi terapisti, hastalarına ne kadar yardım edebilir? Charlie tam bir kaos halindeki hayatını, en yakın arkadaşı ve terapisti ayrıca obsesif kompülsif bozukluğu olan 13 yaşındaki kızı ile yaşamaya çalışırken, bir de hastalarına öfkelerini nasıl kontrol etmeleri gerektiğine dair taktikler vermektedir. Aslında bir terapiste en fazla onun ihtiyacı var.Charlie Sheen “Two and half man” dizisinden sonra bu diziyle karşımıza çıkıyor. Eski dizisi kadar kaliteli senaryoya sahip değil fakat bölümler ilerledikçe dizi kendini sevdiriyor.


According to Jim - Yabanci Dizi Online izle


 Dizinin Konusu

According to Jim, Amerika ABC televizyonunda 2001 - 2009 yılları arasında 8 sezon yayınlanmış bir komedi sitcom dizisidir. Türkiye'de de Cnbce kanalında yayınlanmıştır ve yayınlanmaya devam etmektedir.Dizi, banliyö kentinde yaşayan bir ailenin komik hikayelerini anlatıyor. Evin sevecen babası bira ve sosis adamı Jim, evin entellektüel annesi çilek ve şampanya kadını Cherly, henüz büyüme çağında olan üç yaramaz çocuk, bir türlü evlenemeyen kayınbirader Andy, evlerinden çıkmak bilmeyen belalı baldız Dana ile sıcak bir aile komedisi olan According to Jim izleyenleri gülmekten kırıp geçiriyor.According to Jim dizisi yayınlandığı sekiz sezon boyunca büyük bir ödül kazanamasa da Emmy Ödülleri'ne yayınlandığı son 4 sezonda da aday gösterilmiştir


Ally McBeal - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

Ally McBeal, 1997 ve 2002 yılları arasında Fox televizyonun da yayınlanmış bir komedi drama dizisidir. Türkiye'de de ilk olarak Cnbc-e ekranlarında yayınlanmıştır. Dizinin tekrar bölümleri şu an için Show Plus kanalında izlenebilmektedir.Diziye ismini veren Ally McBeal karakteri, saf ve duygusal olarak aşırı hassas, nevrotik bir avukattır. Dizi ise Ally'nin iş ve aşk hayatına odaklanıyor. Mahkeme salonunda dişli bir avukat olarak gördüğümüz Ally McBeal eve döndüğünde duygusal bir kız çocuğuna dönüşmektedir. En büyük takıntısı çocukluk aşkı Billy olan Ally, ayrıca aşırı gelişmiş bir hayal gücüne ve kontrol edemediği tiklere sahiptir. Kısacası Ally birazcık üşütük bir karakterdir, ama dizinin diğer karakterlerinin de Ally'den pek bir farkı yoktur.Ally'nin dizide ki aşk yaşantısı tabiri caizse daldan dala sürmektedir. Bir çok birliktelik yaşamasına rağmen ilişkisi bir şekilde sonlanmakta ve büyük travmalar yaşamaktadır. Buna rağmen pes etmemeye, yeni ilişkilere yelken açmaya devam eder.Ally McBeal, yayınlandığı 5 sezon boyunca 29 ödül kazanmış, 94 ödüle de aday gösterilmiştir. Kazandığı ödüllerin 7 tanesi Emmy Ödülü, 4 tanesi ise Altın Küre ödülüdür. Dizi zamanının ses getiren yapımlarından biri olmuştur.


Alphas - Yabanci Dizi Online izle


 Dizinin Konusu

Adliyede bir tanığın açıklanamaz şekilde kilitli bir odada öldürülmesi üzerine, Dr Lee Rosen Konuyu araştırmakla görevlendirilir. Dr Lee Rosen, beyin yapısında farklılar sebebiyle gelişmiş yeteneklere sahip insanların olduğu Alpha isimli bir ekibin başıdır.Gary Bell, yüksek bir bilgi işlem yeteneğine sahip bir otistiktir. Bill Harken, eski bir FBI ajanıdır. Nina Theroux, başka insanların zihinlerini istediklerini yaptırmak için programlayabilen güzel bir kadındır. Ancak bu yetenekler bir de bedeli vardır. Gary’i otizm bir çocuk gibi yapmıştır. Harken’in öfke nöbetleri işini ve ailesini kaybetmesine neden olmuştur. Nina hiçbir zaman başkalarının gerçek duygularını bilememektedir. Şimdi bu yeni davada beraberdirler.



Almost Human - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

Almost Human, Amerika FOX televizyonunda yayınlanan bir bilim kurgu, polisiye, suç dizisidir. Yapımcı kadrosunda en son Fringe dizisinde yer alan J.J. Abrams ve J.H. Wyman bulunuyor.Dizi 2048 yılında geçiyor. Teknolojinin aşırı ve kontrolsüz gelişimi yüzünden Dünya'da suç oranı %400 oranında artmıştır. Bunun üzerinde Los Angeles Polis Departmanı bir karar almıştır. Bünyesinde bulunan her polis memuruna neredeyse insan olan android bir ortak temin edilecektir.Dizi polis memuru John Kennex'in etrafında geçiyor. John, bu robot polislere hiç sıcak bakmamaktadır. Çünkü iki yıl önce bir baskın sırasında robot polislerden biri yüzünden ortağını kaybetmiş, ayrıca bacağından da olup 17 ay komada kalmıştır. Tekrar göreve döndüğünde ise mekanik bir bacağı vardır. Ayrıca yeni ortağıda artık üretilmeyen bir model olan android Dorian'dır. Dorian'ın diğer androidlerden farkı zaman zaman duygusal tepkiler verebilmesidir. Almost Human dizisi bu ikilinin ortaklıları ve üstelendikleri görevleri anlatıyor.


Aliens in America - Yabanci Dizi Online izle


 Dizinin Konusu

Aliens in America, Amerikan The CW televizyonunda 18 bölüm yayınlanmış bir komedi dizisidir. Türkiye'de Cnbc-e kanalında yayınlanmaktadır.Aliens in America, Amerika dışından gelen insanlara uzaylı muamelesi yapan tipik Amerikan gençliğiyle dalga geçen bir komedi dizisidir. Dizi Tolchuk ailesi ve evlerine misafir öğrenci olarak gelen Pakistan'lı Raja etrafında geçiyor.Justin, aile üyelerinin tam tersine asosyal ve okulda dışlanmış bir gençtir. Annesi Franny, oğlunun bu durumdan kurtulabilmesi için uluslararası öğrenci değişim programından atletik ve gösterişli bir İskandinav gencini evinde ağırlamaya karar verir. Bu şekilde Justin okulda tanınıp popüler olabilecektir. Fakat umdukları öğrenci İskandinav değil, Pakistanlı bir müslüman olan Raja'dır. Aile Raja'yı geri göndermek istese de Justin ve Raja arasında çoktan bir bağ kurulmuştur.


Alias - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

Alias, ünlü yapımcı J.J Abrams tarafından yaratılmış bir aksiyon, macera dizisidir. Dizi 5 sezon boyunca ABC televizyonunda yayınlanmıştır. Türkiye'de Dizimax, Fox ve Cine5 ekranlarında gösterilmiş, "Kod Adı" adıylada Kanal D'de yayınlanmıştır.
Alias dizisi, Ajan Sydney Bristow'un yaşadığı maceraları konu alan bir dizidir. Sydney, CIA'in alt bir kolu olduğunu zannettiği bir örgüt olan SD-6'da çalışan bir ajandır. Ancak bir görev sırasında yaşadığı trajedi sonrası SD-6'nın aslında devlete düşman gruplar için çalışan bir terörist örgüt olduğunu öğrenir. Örgütü çökertebilmek ve intikamını alabilmek için CIA ile çalışmaya başlar. Sydney bu sebeple hem SD-6, hem de CIA'de çalışarak çift taraflı bir ajan olarak görevini devam ettirmeye başlar. Bir yandan esrarlı yaşam tarzını arkadaşlarından gizlemeye çalışırken diğer yandan teröristlerle, ajanlarla ve vatan hainleriyle savaşır.


Alcatraz - Yabanci Dizi Online izle


 Dizinin Konusu

San Francisco Polisi'nden Dedektif Rebecca Madsen'ın bir cinayet yerelinden aldığı parmak izi, enteresan bir şeyi ortaya çıkarır. Parmak izinin sahibi Jack Slyvanne'nin 50 sene önce Alcatraz'da can vermiş olması gerekmektedir. Buna benzer başka olaylar da gerçekleşmekte olay Madsen'ın alakasını çeker... Hükümet ajanı Emerson Hauser araştırmasını sabote etmeye kalktığındaysa iş inada biner. Madsen, Alcatraz uzmanı ve çizgi roman hastası Dr.Diego Soto'yla işbirliği yaparak Slyvanne'nin peşine düşer. Neticede da kendisini bulurlar... Slyvanne yalnızca canlı değildir, Alcatraz'da geçirdiği günlerden bu yana hiç yaşlanmamıştır. Çaresiz Ajan Hauser ve asistanı Lucy Banerjee'yle güçbirliği yapan Madsen ve Soto, hükümetin örtbas ettiği ilginç olayları ortaya çıkarır. Buna göre Alcatraz'daki herkes günün birinde hiçbir iz bırakmadan kaybolmuştur. Hükmet olayın üzerini tüm mahkumların başka yere nakledildiğini söyleyerek örtmüş, Alcatraz'ı da kapatmıştır. Bugünse mahkumlar ve gardiyanlar yine belirmeye başlamıştır. Dedektif Rebecca Madsen, bu esrarlı olayın temelinde yatan sebebi araştırırken, kendisi ve ailesiyle alakalı bilmediği şeyler de öğrenecektir...



Agents of S.H.I.E.L.D - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

Agents of S.H.I.E.L.D. Amerika ABC televizyonunda yayınlanan bir bilim kurgu, macera dizisidir.Dizi, Marvel evreninde geçiyor ve S.H.I.E.L.D. (Strategic Homeland Intervention, Enforcement and Logistics Division) biriminin maceralarını konu alıyor.Ajan Phil Coulson, Avengers'da ki görevinden sonra S.H.I.E.L.D. birimine geri döner. İlk işi yeni bir ekip kurmaktır. Ekibe ilk olarak dövüş ve casusuluk konusunda uzman Ajan Grant Wart katılıyor. Ekibin diğer elemanları ise pilot ve dövüş sanatları uzmanı Ajan Melinda May, bilim adamı Ajan Leo Fitz, Ajan Jemma Simmons ve ekibin son elemanı bir sivil olan bilgisayar hacker'ı Skye.Ekibimizin amacı, süper kahramanların, uzaylıların ve olağandışı şeylerin dünyası Marvel'da gerçekleşen sınıflandırılmamış olayları çözüme kavuşturmaktır. Ekibimizin süper güçleri yoktur ama birlikten kuvvet doğar temasıyla hareket etmektedir.


Accidentally on Purpose - Yabanci Dizi Online izle

Dizinin Konusu

Billie, gece barda tanıştığı Zack'den kazayla hamile kaldığını öğrenir. Bebeği aldırmaktansa onu tek başına büyütmeyi göze alarak doğurmaya karar verdiğinde, Zack, onu bu yolculukta yalnız bırakmayacağını açıklar ve çiftimiz bebekleri için plâtonik olarak aynı evde yaşamaya başlarlar. Ancak olaylar bekledikleri kadar kontrollerinde gelişmez...
Billie (Jenna Elfman), San Francisco'da bir gazetede uzun yıllardır sinema eleştirmenliği yapmakta, Zack (Jon Foster) ise bir restoranda, yardımcı şef olarak çalışmaya başlamış, gelecek vaat eden aşçı rolündedir. 30'lu yaşlarını geçmiş Billie ile daha 20'li yaşlarında olan Zack'in bu komik hikâyelerinde onlara yakın arkadaşları Davis (Nicolas Wright), Olivia (Ashley Jensen), Billie'nin evli kız kardeşi Abby (Lennon Parham) ve kocası Nick ve Billie'nin eski sevgilisi olup aynı zamanda gazetedeki patronu olan James'de (Grant Show) eşlik ediyor



A Young Doctor's Notebook - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

A Young Doctor's Notebook, İngiltere Sky Arts televizyonunda yayınlanmış iki sezonluk bir mini dizidir. Türkiye'de de Cnbce kanalı ilk sezonunu yayınlamıştır. Dizinin başrollerini Mad Men'den Jon Hamm ve Harry Potter'dan Daniel Radcliffe paylaşıyor.
A Young Doctor's Notebook dizisi, rus edebiyatının önemli yazarlarından biri olan Mikhail Buglakov'un mini öykülerinden televizyon erkanlarına uyarlanmıştır.
Dizimiz 1900'lerin başların Rus devriminin yeni yeni başladığı yıllarda geçiyor. Vladimir Bomgard, küçük bir köyde görev yapan bir doktordur. Vladimir bir yandan modern tıbba inanmayan batıl inançlı hastalarla uğraşırken bir yandan da kariyer planını oluşturmaya çalışıyordur.
Vladimir karakterini hem Jon Hamm, hemde Daniel Radcliffe canlandırıyor. Vladimir'in orta yaşlı hallerinde Jon Hamm'ı görürken genç hallerinde ise Daniel Radcliffe'i görüyoruz.


A Gifted Man - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

A Gifted Man, başarılı bir doktor olan Michael Holt’un bir gün ölen eski eşiyle karşılaşması ve olayın ardından yaşadıklarının bir sanrı mı yoksa gerçek mi olduğunu araştırmaya başlamasıın ardından yaşananları konu alıyor… CBS’de önümüzdeki sezon cuma akşamları yayınlanmaya başlayacak olan dizide Wilson’a, Julie Benz ve Jennifer Ehle eşlik ediyor…


100 Questions - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

100 Questions, NBC’nin 2009 - 2010 sezonunda yayınlacağı ikinci yeni komedi dizisi olacak. UMS ve Tagline yapım şirketlerinden çıkacak olan “100 Questions“un ise konusu şöyle: Charlotte Payne, hayatı boyunca birçok kez evlenme tekliflerini reddetmiştir, bu yüzden artık online flört işlerine girer ve bir flört danışmanı ona 100 sorarak uyumluluk testi uygular. Her soruyu cevaplamasıyla birlikte, cevaplar onun hayatını ve arkadaşlarını yansıtacaktır ve bir ilişkiden beklentilerini ortaya koyacaktır.
“100 Questions“un oyuncu kadrosunda; Sophie Winkleman (”Peep Show”), Amir Talai (”The Ex List”), elizabeth Ho (”Women’s Murder Club”), Joy Suprano (”Law & Order”), Christopher Moynihan (”For Your Consideration”) ve David Walton (”Quarterlife”) yer alıyor. Dizinin senaristi, Chris Moynihan olurken yönetmen koltuğunda ise James Burrows yer alacak. 


10 Things I Hate About You - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

 Senden Nefret Etmemin 10 Sebebi (Özgün adı: 10 Things I Hate About You), 1999 yapımı, Gil Junger’ın yönettiği bir romantik komedi filmidir. Filmin başrollerinde Heath Ledger, Julia Stiles, Joseph Gordon-Levitt, Larisa Oleynik, David Krumholtz ve Larry Miller yer almıştır. William Shakespeare’in eserinden uyarlanan filmin senaryosunu Karen McCullah Lutz ve Kirsten Smith yazmıştır.Bianca (Larisa Oleynik), okuldaki her erkeğin çok beğendiği güzel bir kızdır. Fakat hiç bir erkek onunla çıkamamaktadır çünkü babasının, “iki kardeş birden yapmadığı sürece hiçbiri erkek arkadaşıyla çıkamayacaktır” kuralı yüzünden Bianca hiçbir erkek ile yakınlaşamamıştır ve Bianca’nın ablası Kat (Julia Stiles) erkeklerden hiç hoşlanmamaktadır. Bir gün, Bianca’ya aşık olan Joey Donner (Andrew Keegan), arkadaşı Patrick’ten (Heath Ledger), Kat ile beraber olmasını ister.


666 Park Avenue - Yabanci Dizi Online izle


 Dizinin Konusu

 Bir dilek tutun ve bu dileğinizin gerçek olduunu görün! Güzel değil mi? Peki dileklerinizin gerçekleşmesi için ne yapardınız? 666 Park Avenue hayalleriniz ve istekleriniz gerçeğe dönüşebilir. Zenginlik, güç, aşk, cazibe, başarı ve hatta intikam…
he Drake’e hoşgeldiniz. Manhattan’da yer alan bu gizemli binanın gizemli sahipleri Gavin Doran (Terry O’Quinn) ve cazibeli eşi Olivia (Vanessa Williams). Drake gizemli doğaüstü karanlık güçlerin hakim olduğu ancak sakinlerinin bundan habersiz olduğu bir bina.
Amerikanın orta batı bölgesinden gelen genç bir çift olan Jane Van Veen (Rachael Taylor) ve Henry Martin (Dave Annable) The Drake’in yöneticiliği için çalışmaya başlıyorlar. Bu genç çift binanın sahipleri Gavin Doran ve Olivia’nın entrikaları ile uğraşırken bir yandan da binada bulunan gizemli, doğaüstü karanlık güçler ile mücadele etmeye başlıyorlar.




90210 - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

90210, Amerikan The CW televizyonun da yayınlanan bir gençlik drama dizisidir.
Harry Wilson, Beverly Hills'te yaşayan eski televizyon yıldızı annesinin alkol problemi nedeniyle Kansas'tan Beverly Hills'e yerleşmeye ve ona gözkulak olmaya karar verir. Aynı zamanda West Beverly Hills'te müdürlük yapmaya başlar. Çocukları Annie ve Dixon, West Beverly Hills Lisesi'ne başlarlar. Annie ve Dixon yeni çevrelerine adapte olmakta ve arkadaş çevresi oluşturmakta zorlanacaktırlar. Dizi lüks içinde yaşayan zengin aileler, gençler, lise yaşamı, pahalı arabalar ve evler etrafında geçen hayatı anlatıyor.
90210, 1990 - 2000 yılları arasında yayınlanmış "Beverly Hills, 90210" adlı dizinin devamı (spin off) olarak yayına girmiştir. Eski kadrodan Brenda, Kelly ve Donna'da bu yeni dizide yer alıyorlar. Donna bu yeni seride, Beverly Hills'in en havalı dükkanlarından birinin sahibi olarak karşınıza çıkacak.


The 4400 - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

The 4400, ABD yapımı bilim kurgu içerikli bir televizyon dizisidir. Beş bölümlük bir miniseri olarak, haftalık bir şekilde 11 Temmuz'dan 8 Ağustos'a kadar, 2004 yılı içerisinde yayımlanmıştır. 12 bölümlük ikinci bir sezon 5 Haziran 2005'te başlamış 28 Ağustos 2005'te ise bitmiştir. Üçüncü sezon bölümleri 4 Haziran 2006'da başlamıştır. Toplam 14 bölüm olarak düşünülen üçüncü sezonun finali 27 Ağustos 2006 tarihinde yayınlanmıştır.
Dizi Scott Peters ve René Echevarria tarafından yaratılmış ve yazılmıştır. Başrollerde Joel Gretsch ve Jacqueline McKenzie vardır. Dizinin tema şarkısı Robert Phillips ve Tim Paruskewitz tarafından yazılmış ve Amanda Abizaid tarafından seslendirilmiş olan "A Place in Time" dır. Dizi Vancouver, British Columbia, Kanada'da çekilmiştir.
1941 yılından başlayarak dünyanın farklı bölgelerinden tam 4400 kişi kaybolmuştur. Pilot bölümde bu 4400 kişi beklenmedik bir şekilde geri döner. Kayıp oldukları süreye dair bir şey hatırlamadıkları gibi, bu süre zarfında hiç yaşlanmamışlardır da. Ayrıca hepsinin farklı farklı doğaüstü güçleri vardır. Bu 4400 kişinin emniyeti için NTAC (National Threat Assessment Center/Ulusal Tehdit Değerlendirme Merkezi) adlı kuruluş görevlendirilir. Bu kuruluşun çalışanlarından Tom Baldwin ve Diana Skouris gibileri, 4400'lerden bazılarıyla yakınlaşırlar.
Zamanla 4400'ler arasında kendilerine Nova Grubu adını veren ayrılıkçı bir grup oluşur. Bu grup 4400'lerin diğer insanlardan üstün olduğunu düşünmekte ve bu düşünce doğrultusunda terörist sayılabilecek eylemlerde bulunmaktadırlar.


30 Rock - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

30 Rock, Amerikan NBC televizyonunda yayınlanan bir komedi dizisidir. Türkiye'de TNT kanalında yayınlanır. Dizinin ismi NBC Stüdyolarının adresi olan "30 Rockfeller Center" 'dan geliyor.Jack Donaghy (Alec Boldwin), 30 Rockfeller Stüdyolarının patronudur. Dizinin konusu ise bu stüdyolarda çekilen The Girlie Show adlı sitcom dizisinin yapımcısı Liz Lemon, oyuncu kadrosu ve patron Jack arasında geçmektedir. Problemli oyuncular, çatlak bir yapımcı, beklentileri yüksek bir patron.30 Rock dizisinin yapımcısı olan Tina Fey, aynı zamanda dizide ki The Girlie Show'un da yapımcılığını Liz Lemon karakteri ile yapmaktadır.
30 Rock, En İyi Komedi Dizisi dalında Emmy ödülü kazanmıştır. Dizi oyuncularından Alec Boldwin ise Altın Küre Ödülleri'nden en iyi komedi oyuncusu ödülünü kazanmıştır.


24 - Twenty Four - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

24, Amerikan Fox televizyonunda yayınlanan, aynı zamanda Türkçe altyazılı olarak Cnbc-e kanalında gösterilen bir polisiye macera dizisidir. 24 dizisi ismini gerçek zamanlı anlatımından dolayı almaktadır. Her sezonda 1 gün işlenir, sezonlar 24 bölümdür. Her bölümde günün 1 saati anlatılır. Bir sezon uzun metrajlı bir film gibidir.
Dizinin ana karakteri Jack Bauer, hükümet için Anti Terör Timinde (CTU - Counter Terrorist Unit) çalışan bir ajandır. Los Angeles bölgesinde çalışan Bauer, terörizm olaylarını tespit edip önlemekle görevlidir. Aynı zamanda Jack Bauer dışında ki diğer ajanların etrafında geçen olaylar, hükümet ve terörist kanadındaki gelişmeler de anlatılır. Jack Bauer'in terörist atakları önlemesi için sadece 24 saati vardır.
Emmy ödüllü dizinin yıldız oyuncusu Kiefer Sutherland (Jack Bauer), ilk 10 bölümde ki performansıyla Altın Küre ödülünün sahibi olmuştur.

2 Broke Girls - Yabanci Dizi Online izle


Dizinin Konusu

2 Broke Girls Amerika CBS televizyonunda yayınlanan Bir komedi durum komedisi dizisidir. Türkiye'de de cnbce televizyonunda yayınlanıyor.
Max Caroline Maddi Durumu Iyi Olmayan yirmili yaşlarda Iki kızdır ettik. Max geçmişte de fakirken Caroline oldukca varlıklı Bir Aileden gelmektedir. Fakat evden ayrılmak zorunda kaldığı for Artık five parasızdır. Bu ikilinin arkadaşlığı Bir lokantada garson Olarak çalışmalarıyla baslar.
Max Caroline'ın En Büyük rüyası Kendi işletmelerini açmaktadır ettik. Hayallerinde Bir kek dükkanı vardir. Ama met Amaca ulaşmaları Içinde Büyük Bir Sermayeye Ihtiyaçları vardir tabi. 25bin dolarlık birikim for var güçleriyle Çalışmaları Gerekmektedir. Dizimiz met arkadaşlarının Basından Geçen komik olayları anlatıyor ettik ikilinin.